ACF Type: text

1/JUN

ACF Type: url

El més bonic que podem fer

DESCRIPCIÓ

La Carmen Urondo Ezcurrechea va escapar de dues guerres, va ser tinent de l’exèrcit Roig i va viure la clandestinitat i l’exili. Aquesta obra parla de la vida d’una dona anònima i valenta que travessa el segle XX però, per damunt de tot, és la història d’una àvia explicada pel seu net. La senilitat de la Carmen quan arriba al final dels seus dies suposa un repte per a tota la família, però també una oportunitat. Mentre li costa recordar el dia a dia, la Carmen és capaç de reviure escenes  del seu passat amb molta claredat.

A partir de les preguntes que li generen aquests records, el protagonista arribarà a un taller de constel·lacions familiars a través del qual serà capaç de traçar la història i identitat de la seva família, de la seva àvia i la seva pròpia. Potser ha arribat el moment; potser parlar del que no hem parlat fins ara sigui el més bonic que podem fer.

VEURE FITXA ARTÍSTICA

[ + ]

Direcció: Pau Roca i Jan Vilanova Claudín
Autor: Jan Vilanova Claudín
Intèrprets: Pau Roca i Montse Colomé
Ajudant de direcció: Imai Adalid
Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert
Escenografia: Paula Bosch
Espai sonor: Martí Maymó
Disseny de vídeo: Paula Bosch i Jan Vilanova Claudín
Vestuari: Pol Cornudella
Producció: Adriana Nadal i Pol Cornudella
Disseny gràfic: Edu Buch
Fotografia: Kiku Piñol
Comunicació digital: Eladi Bonastre

Una producció de Sixto Paz i Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures

Agraïments: La Brutal, Anna Bancells, Mª Teresa Bartrina, Ania Ortiz de Arri i Miquel Valls, Joan Garriga, Charo Pajuelo, Albert Colomer, Ramón Riera, Tatiana Pigariova, Ricard San Vicente.

Text becat amb un Ajut Extraordinari a la Creació Carlota Soldevila 2020 del Teatre Lliure

Notícies relacionades

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => post ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 4 [post__not_in] => Array ( [0] => ) [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => post_tag [field] => slug [terms] => Array ( [0] => salvacio ) [operator] => IN ) ) ) [paged] => 1 [orderby] => date [order] => ASC [meta_query] => Array ( [relation] => AND ) )
0.073135852813721 seconds