'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ - 'BÈSTIES' I 'COST DE VIDA' ESTAN DE GIRA. CONSULTA LES DATES AQUÍ -

De veritat creus que aquest concurs podria celebrar-se al teu barri?

El concurs de LITTLE MISS GRÀCIA no és un concurs de bellesa real, és una campanya publicitària per l’espectacle BÈSTIES de Monica Dolan produït per Sixto Paz i que podreu veure durant aquest mes de Juliol a La Muriel dins el Festival Grec.

“Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos i preguntar-nos, què hem fet perquè els nens insisteixin en una cosa així? No podem mirar els nens i dir que la culpa és dels nens. Si és que hi ha res a culpar.”

Amb aquesta campanya et volem convidar a reflexionar sobre el món en el qual vivim tal i com fa l’autora del text: creus que és possible a dia d’avui que es celebri un concurs així?

El text  ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació de les criatures. Sobre l’escenari una psicoterapeuta (Marta Marco),  repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient  vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura.  Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

*Les imatges de les dues nenes del cartell de Little Miss Gràcia han estat generades amb Intel·ligència Artificial.