Carrer de Verntallat, 30
 08024 Barcelona

La Muriel és un espai gastronòmic i cultural que va néixer el 2020 al cor de Gràcia. Un espai creatiu que aposta pel procés per sobre del resultat, la difusió de projectes transgressors i de risc, la presència creativa del barri com a regenerador de cultura, i la gastronomia com a pota imprescindible del fet artístic.

Però La Muriel és molt més, mira tot el que tenim per oferir-te:


LLOGUER DE L’ESPAI

També lloguem l’espai per a rodatges, showrooms, esdeveniments d’empresa… La Muriel és una localització postindustrial amb molt d’encant i infinites possibilitats (i servei de bar!).

Si vols més informació sobre el lloguer de l’espai, envia un mail a grups@lluritugrup.com


RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES

Les residències artístiques de La Muriel neixen amb la vocació d’oferir un espai a projectes artístics de qualsevol disciplina, que considerem que tenen una qualitat notòria però que, o bé perquè surten dels circuits institucionalitzats, o bé perquè provenen de col·lectius o artistes amb poc recorregut, no disposen d’un espai físic a on ser reconeguts.

També neixen amb una segona intenció, la d’obrir el procés creatiu, sempre tan misteriós per la gran majoria del públic. És per això, que el desenvolupament del projecte es duu a terme al mateix bar durant els matins, convivint amb la mirada voyeur d’aquells que vénen a esmorzar o a prendre el cafè.

Si hi estàs interessada, envia’ns la teva candidatura a polcornudella@lamuriel.cat.


ESPAI GASTRONÒMIC CULTURAL

La gent de Gràcia ja ho sap, a La Muriel hi ha molt bon ambient. Vine a sopar, a fer una canya, a veure música en viu, un assaig, una exposició… Consulta la nostra carta i totes les activitats de La Muriel al nostre Instagram.