Tots Sants #IncidentsTV3

DESCRIPCIÓ

‘Tots Sants’ és el nostre episodi per la sèrie de TV3 ‘Incidents’, una idea original d’Andreu Buenafuente i El Terrat que vol dinamitzar la cultura teatral emergent i adaptar-la a la ficció televisiva utilitzant el millor de cada format. Per fer-ho, converteix l’escena teatral en una ficció televisiva.

‘Incidents’ són quatre capítols de quaranta minuts, cada un protagonitzat per una companyia de teatre independent a qui s’encarrega crear una peça de ficció per a la televisió en un sol pla seqüència de 35 minuts.o, converteix l’escena teatral en una ficció televisiva.

 

En Jofre és una persona que està passant un mal moment. Les seves circumstàncies vitals són complexes. En molts aspectes, ja no és una persona autònoma, perquè ha perdut la seva tutela legal. Aquest fet desemboca en un cercle viciós de dependència i frustració personal del qual és difícil sortir-se’n. No té gaires amics. De fet, molts pocs. Potser cap. Tractar amb en Jofre és difícil. En Manel és dels pocs que encara el veuen de tant en tant. En Jofre li ha demanat ajuda per fer uns panellets per a Tots Sants. En Manel ha acceptat, content de donar una estona del seu temps a en Jofre. Però fer panellets amb la situació personal d’en Jofre no és fàcil.

VEURE FITXA ARTÍSTICA

[ + ]

Direcció: Pau Roca
Autor: Jan Vilanova Claudín
Intèrprets: Pau Roca i Dafnis Balduz
Veu en off: Emma Arquillué

Una producció d’El Terrat i TV3

Notícies relacionades

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => post ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 4 [post__not_in] => Array ( [0] => ) [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => post_tag [field] => slug [terms] => Array ( [0] => salvacio ) [operator] => IN ) ) ) [paged] => 1 [orderby] => date [order] => ASC [meta_query] => Array ( [relation] => AND ) )
0.08539080619812 seconds